Beoordelingen van Saigon Food To Go Rotterdam

Recente recensies van Saigon Food To Go Rotterdam

4 sterren na 14 reviews

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top en authentiek, smaakte zoals het hoort, vlotte bezorging..zeker een aanrader!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is waanzinnig

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster was voorkomend en vriendelijk, eten was goed op temperatuur. Alleen de kipstokjes van kipfilet is absoluut niet van kipfilet gemaakt. Das jammer en het pittige mag ook wel weggelaten worden want dat is het ook niet.De overige gerechten waren zeer smakelijk.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud eten, Weinig smaak Uur bezorgingstijd Karige broodjes

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Ik ben dol op de Vietnamese keuken en wilde het wel eens proberen. En het viel niet tegen. Bezorging was snel. Eten was voldoende warm. Alleen de sla was wat verlept. Maar verder prima!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Verschillende dingen besteld via de website, alles was heerlijk, wij gaan hier vaker afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor het eerst dat wij bij Saigon Food to Go eten hebben besteld en we zijn zeer aangenaam verrast. Het eten was super, en op de minuut af werd het eten op tijd bezorgd. We gaan hier zeker meer bestellen.

Reactie van Saigon Food To Go:Beste Henk, bedankt voor je aardige reactie. Wat fijn om te horen dat onze gerechten je goed bevallen zijn. We zien je graag nog een keertje terug!

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten !

Reactie van Saigon Food To Go:Beste Winnie, wat aardig van je om dit met ons te delen. Heel erg fijn om te horen. We zien je graag nog eens terug!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 20.45, afgeleverd 20.15. Onmogelijk te eten - ravioli dat was een ravioli sasamen geplakt, samosa-zeker kant klaar .. Alen tofu was ok. 90% van alles weggegroid Nooit meer.

Reactie van Saigon Food To Go:Beste Kamil, wat vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar uw tevredenheid is geweest. Uiteraard bieden wij u hiervoor onze welgemeende excuses aan. Wij proberen er natuurlijk alles aan te doen om onze klanten een zo'n optimale service te verlenen. Echter in sommige gevallen gaat dit wel eens een keertje mis. Om die reden zijn wij erg blij met uw feedback, zodat wij kunnen kijken waar het in dit geval is misgegaan. Ik ga dit dan ook direct voor u uitzoeken en kijken of wij tot een gepaste oplossing voor u kunnen komen. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken via email op: info@saigonfoodtogo.nl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer als een uur voordat het er was. Eten was verder goed en lekker. Er zaten wat extra dingen bij . Top bedankt. Mis een tip om te laten weten hoelang het ongeveer duurt voordat het er is.

Reactie van Saigon Food To Go:Beste Petra, bedankt voor je reactie en je waardevolle feedback. We zullen hier zeker wat beter naar kijken.